skip to Main Content
683 651 103 hola@jocrialles.com

Espai Bombolles

Què és Espai BOMBOLLES?

El nostre espai de bombolles, és una activitat on tots els i les participants poden crear les seves pròpies bombolles de sabó gegants. Una activitat ideal per a festes aniversari, trobades familiars, casaments, comunions…

Us agraden les bombolles de sabó gegants? Doncs una opció per a les vostres festes o esdeveniments és incloure el nostre espai de bombolles. En aquest espai trobareu diferents recipients amb preparat de bombolles, un preparat segur i que no taca la roba. Tots els i les participants poden realitzar les seves pròpies bombolles amb diferents estris de corda i PVC.

L’espai es completa amb música ambiental (altaveu sense fils) i una monitora que ajudarà i supervisarà l’activitat. Petits i grans poden posar a prova les seves habilitats a l’hora de crear espectaculars bombolles de sabó. Un espai ideal per crear una activitat original i creativa per a qualsevol esdeveniment o festa. T’animes a crear les teves pròpies bombolles de sabó gegants?

Què inclou el nostre ESPAI BOMBOLLES?

duració verd

1 hora d’activitat

El nostre espai BOMBOLLES té una duració d’una hora.

monitoratge verd

Líquid bombolles

5 recipients amb preparat de bombolles.

estris verd

Estris bombolles

Un total de 15 estris diferents de corda i PVC.

música verd

Música ambiental

Altaveu sense fils amb música ambiental

monitora verd

Monitoratge

Una monitora per dinamitzar l’activitat.

preu verd

Quin cost té espai BOMBOLLES?

Preu:

a partir de 145€

Vols ampliar la duració?

(+ 45€ per cada 30 minuts extres)

Recomanacions:

Per a realitzar el nostre espai recomanem disposar d’un espai sense pavimentar (terra, sorra o gespa) i un punt d’aigua (font o aixeta) pròxim.

* els preus mostrats inclouen transport inferior o igual a 35 Km des de Santa Coloma de Farners, per a més KM s’aplicarà suplement. Els preus inclouen l’IVA vigent.

Back To Top