skip to Main Content
JOCRIALLES - ANIMACIÓ INFANTIL A DOMICILI! 683 651 103 hola@jocrialles.com

Espai rialles

Espai infantil per a casaments, festes...

Els més menuts també reclamen el seu espai!
Servei Animació Casaments
Servei Animació Casaments
Espai I Activitats Infantils Per A Casament

Els convidats i convidades més menudes, també volen disposar del seu propi espai dins la celebració o festa. Per això, posem a la vostra disposició i a la de la vostra festa/celebració l’espai RIALLES. Un espai, pensat perquè els infants puguin jugar i gaudir amb diferents jocs i recursos. L’espai RIALLES, és un complement de la celebració, no és un servei amb jocs ni activitats estrictament dirigides . És un recurs, on els nens i nens tenen a la seva disposició i durant la celebració, diferents jocs i recursos per a jugar, crear o descansar d’una manera lliure i segura.

L’espai incorpora diferents recursos com 2 tendes tipy, coixins, pissarra i cavallet de dibuix, taula i tamborets amb jocs de taula, construccions toves i balancí doble d’escuma. Un espai infantil complet, per tal que els més menuts també es sentin protagonistes. L’espai RIALLES, es pot completar amb diferents zones per fer un espai personalitzat a mida.

ESPAI RIALLES | 3 Hores
395€*IVA inclòs
  • ESPAI AMB CATIFA DE GESPA DELIMITADA AMB BANDERETES
  • 2 TENDES TIPY AMB COIXINS I PISSARRA AMB GUIXOS
  • TAULA I TAMBORETS (material dibuix)
  • BALANCÍ ESCUMA
  • JOCS CONSTRUCCIONS TOVES
  • TRANSPORT fins a 35 KM Santa Coloma de Farners (Girona)
  • 2 Monitors/es

 

Ideal fins a 20 participants màxim

Propostes infantils casaments

ESPAI RIALLES, l'espai infantil per a la teva celebració!

* Per contractar alguna de les nostres zones amb els preus mostrats és necessari contractar ESPAI RIALLES i afegir la zona que vulgueu. Els preus inclouen IVA.

Preguntes freqüents ESPAI RIALLES:

Quines dimensions té l'espai?

L’espai RIALLES, inclou uns 20m2 de gespa artificial, per a poder delimitar visualment tot l’espai. En el cas que no es vulgui o no es necessiti disposar de la gespa, l’espai es pot ampliar fins a uns 30 m2.

Per a quants nens/es és l'espai RIALLES? Per a quines edats és recomanable?

Està pensat per ser un espai fixe on els convidats més menuts van i venen segons la seva necessitat o preferència. Per tant, no podem posar un número de participants totals, però cal tenir present que l’espai té una capacitat d’uns 15-20 nens/es jugant al mateix moment.  Recomanem l’espai per infants fins els 6 anys. Això no vol dir, que un nen/a de més anys no pugui gaudir, però en aquest cas, per edats més grans recomanaríem altres activitats com recull de jocs, gimcanes…

Puc contractar alguna zona sense l'espai RIALLES?

No, les zones no són activitats principals són complements de l’espai RIALLES. Podeu afegir tantes zones com vulgueu, però sempre contractant espai RIALLES.

També us pot interessar per a la vostra festa aniversari o celebració…

Back To Top