skip to Main Content
JOCRIALLES - ANIMACIÓ INFANTIL A DOMICILI! 683 651 103 hola@jocrialles.com

Espai rialles

Espai infantil per a casaments, festes...

Servei Animació Casaments
Servei Animació Casaments
Espai I Activitats Infantils Per A Casament

Els convidats i convidades més menudes, també volen disposar del seu propi espai dins la celebració o festa. Per això, posem a la vostra disposició i a la de la vostra festa/celebració l’espai RIALLES. Un espai, pensat perquè els infants puguin jugar i gaudir amb diferents jocs i recursos. L’espai RIALLES, és un complement de la celebració, no és un servei amb jocs ni activitats estrictament dirigides . És un recurs, on els nens i nens tenen a la seva disposició i durant la celebració, diferents jocs i recursos per a jugar d’una manera lliure i segura.

L’espai incorpora diferents recursos com 2 tendes tipy, coixins, pissarra i cavallet de dibuix, taula i tamborets amb jocs de taula, construccions toves i animals saltadors. Un espai infantil complet, per tal que els més menuts també es sentin protagonistes.

ESPAI RIALLES, l'espai infantil per a la teva celebració!

ESPAI RIALLES | 2 Hores
210€* sense IVA
  • CATIFA GESPA
  • 2 TENDES TIPY I COIXINS
  • TAULA I TAMBORETS (material dibuix)
  • 2 ANIMALS SALTADORS
  • PISSARA AMB GUIXOS
  • JOCS CONSTRUCCIONS TOVES
  • TRANSPORT fins a 35 KM Santa Coloma de Farners (Girona)
  • 2 Monitors/es
Propostes infantils casaments
Els més menuts també reclamen el seu espai!

Preguntes freqüents ESPAI RIALLES:

Quines dimensions té l'espai?

L’espai RIALLES, inclou uns 20m2 de gespa artificial, per a poder delimitar visualment tot l’espai. En el cas que no es vulgui o no es necessiti disposar de la gespa, l’espai es pot ampliar fins a uns 30 m2.

Per a quants nens/es és l'espai RIALLES? Per a quines edats és recomanable?

Està pensat per ser un espai fixe on els convidats més menuts van i venen segons la seva necessitat o preferència. Per tant, no podem posar un número de participants totals, però cal tenir present que l’espai té una capacitat d’uns 10 nens/es jugant al mateix moment.  Recomanem l’espai per infants fins els 6 anys. Això no vol dir, que un nen/a de més anys no pugui gaudir, però en aquest cas, per edats més grans recomanaríem altres activitats com recull de jocs, gimcanes…

Quina duració mínima té? i quin cost té l'hora extra?

La duració mínima és de 2 hores. A partir d’aquí, es pot ampliar l’espai RIALLES les hores necessàries, amb un cost de 80€*/hora extra (preu sense IVA).

Puc contractar espai RIALLES i algun pack de celebració?

Si vols una proposta completa d’animació infantil per a la teva celebració, i vols contractar un pack de celebració i l’espai RIALLES, ho pots fer sense problema, només ens ho has de comentar i et farem un pressupost personalitzat.

També us pot interessar per a la vostra festa aniversari o celebració…

Back To Top