skip to Main Content
683 651 103 hola@jocrialles.com

Gimcana Pirates

Gimcana de pirates, tota la tripulació haurà de superar diferents jocs i reptes per tal d’aconseguir totes les pistes que ajudin a descobrir la combinació perfecta per obrir el cofre. Ideal per a festes d’aniversari, celebracions, trobades familiars…

Gimcana pirata, una proposta lúdica amb un munt de jocs d’equip i de moviment. La gimcana inclou un total de 12 proves/jocs. Per cada prova/joc realitzat la tripulació aconseguirà una pista per descobrir la combinació final Un cop dutes a terme totes les proves l’equip haurà de descobrir la combinació secreta amb l’ajuda de totes les pistes aconseguides.

La gimcana inclou per a cada participant accessoris (mocador pirata i un pegat), un cop finalitzada la gimcana també rebrà una bosseta d’obsequi amb una xapa, globus i caramels. Una proposta ideal per a tota classe de festa, celebració o esdeveniment!

Atenció grumets, la nostra capitana Jakie pota de ferro necessita la nostra ajuda! El seu arxienemic el capità Capsalat ha fet de les seves i ha robat la bandera pirata. El capità Capsalat, ha amagat la bandera en un cofre tancat per cadenats, la nostra feina serà descobrir la combinació secreta que obra els cadenats. A per totes tripulació!

Què inclou la nostra gimcana de pirates?

2H vermella

2 hores de duració

La nostra gimcana infantil de pirates té una duració total de 2 hores.

DISFRESSA PIRATA vermella

Accessoris

Mocadors i pegats per a tots els i les participants mentre realitzen la gimcana.

12 proves vermella

Proves i jocs

Realització d’un total de 12 reptes en format de proves i diferents jocs d’equip col·laboratius.

regal vermella

Bosseta obsequi

Cada participant rep com a recompensa una bosseta d’obsequi  (una xapa, 2 globus i 3 caramels)

Monitoratge

Monitoratge

Per a la òptima realització de la gimcana recomanem un màxim de 12 infants per monitor/a.

Preu

Quin cost té la gimcana?

Preu gimcana 1 monitora:

(un màxim de 12 infants)

a partir de 200€

Preu gimcana 2 monitores:

(de 12 a 24 infants)

a partir de 320€

* els preus mostrats són per un transport inferior o igual a 35 Km des de Santa Coloma de Farners, per a més KM s’aplicarà suplement. Els preus inclouen l’IVA vigent.

Back To Top