skip to Main Content
683 651 103 hola@jocrialles.com

Gimcana Detectius

Us presentem la nostra gimcana de detectius, on tots i totes les participants poden formar part del grup ABI (Agents de Brigada d’Investigació). Una gimcana que inclou una combinació de jocs i proves de lògica. Una opció lúdica ideal per a tota festa, esdeveniment o celebració.

El grup d’Investigació haurà de resoldre diferents jocs i proves de lògica per anar aconseguint més pistes i proves per a poder resoldre el cas. Obtindran declaracions dels testimonis, fitxes dels possibles culpables, informes… Un cop recopilada tota la informació serà el moment d’aclarir tot el cas.

La gimcana inclou per a cada participant accessoris (armilla reflectant amb logo ABI, lupes i ulleres plàstic) i una bosseta d’obsequi amb una xapa, globus i caramels. Una proposta ideal per a tota classe de festa, celebració o esdeveniment!

Atenció, notícia d’última hora! En un restaurant del centre s’ha produït una intoxicació. Per ara només sabem que un grup d’Agents de la Brigada d’Investigació (ABI), serà l’encarregat de descobrir tots els detalls i saber el qui, el què i el com. El grup d’investigació analitzarà tots els informes, proves i pistes per a saber la veritat d’aquest misteriós cas.

Què inclou la nostra gimcana de detectius?

temps gimcana verd

1 h i 30 min de duració

La gimcana de detectius té una duració d’una hora i 30 minuts.

difressa verd

Accessoris

Armilles i lupes per a tots els i les participants mentre realitzen la gimcana.

proves verd

Proves i jocs

Realització d’un total de 10 reptes en format de jocs i proves de lògica.

regal verd

Bosseta obsequi

Una bosseta obsequi per a cada participant (una xapa, 2 globus i 3 caramels)

monitora verd

Monitoratge

Per a la òptima realització recomanem un màxim de 12 infants per monitor/a.

preu verd

Quin cost té la gimcana?

Preu gimcana 1 monitora:

(un màxim de 12 infants)

a partir de 165€

Preu gimcana 2 monitores:

(de 12 a 24 infants)

a partir de 260€

* els preus mostrats són per un transport inferior o igual a 35 Km des de Santa Coloma de Farners, per a més KM s’aplicarà suplement. Els preus inclouen l’IVA vigent.

Back To Top