skip to Main Content
JOCRIALLES - ANIMACIÓ INFANTIL A DOMICILI! 683 651 103 hola@jocrialles.com

Ludorialles

Espai infantil per a casaments, festes...

Els més menuts també reclamen el seu espai!
Servei Animació Casaments
Servei Animació Casaments

Els convidats i convidades més menudes, també volen disposar del seu propi espai dins la celebració o festa. Per això, posem a la vostra disposició i a la de la vostra festa/celebració l’espai LUDORIALLES. Un espai, pensat perquè els infants puguin jugar i gaudir amb diferents jocs i recursos. LUDORIALLES, és un complement de la celebració, no és un servei amb jocs ni activitats estrictament dirigides . És un recurs, on les nenes i nens tenen a la seva disposició i durant la celebració, diferents jocs i recursos per a jugar, crear o descansar d’una manera lliure i segura.

L’espai incorpora diferents recursos com 2 tendes tipy, coixins, pissarra amb guixos, taula i tamborets amb material de dibuix,  jocs de memori i construccions toves, i balancí doble d’escuma. Un espai infantil complet, per tal que els més menuts també es sentin protagonistes. L’espai de LUDORIALLES, es pot completar amb diferents zones per fer un espai personalitzat a mida.

LUDORIALLES | 3 Hores
425€*IVA inclòs
  • ESPAI AMB CATIFA DE GESPA DELIMITADA AMB BANDERETES
  • 2 TENDES TIPY AMB COIXINS I PISSARRA AMB GUIXOS
  • TAULA I TAMBORETS (material dibuix)
  • BALANCÍ ESCUMA
  • JOCS DE MEMORI i CONSTRUCCIONS TOVES
  • CONTES DE LECTURA i JOCS DE TAULA
  • TRANSPORT fins a 35 KM Santa Coloma de Farners (Girona)
  • 2 Monitors/es

 

Ideal fins a 20 participants màxim

LUDORIALLES, l'espai infantil per a la teva celebració!

* Per contractar alguna de les nostres zones amb els preus mostrats és necessari contractar ESPAI LUDORIALLES i afegir la zona que vulgueu. Els preus inclouen IVA.

Preguntes freqüents LUDORIALLES

Quines dimensions té l'espai?

LUDORIALLES, inclou uns 20m2 de gespa artificial, per a poder delimitar visualment tot l’espai. En el cas que no es vulgui o no es necessiti disposar de la catifa, l’espai es pot ampliar fins a uns 30 m2.

Per a quants nens/es és l'espai LUDORIALLES? Per a quines edats és recomanable?

Està pensat per ser un espai fixe on els convidats més menuts van i venen segons la seva necessitat o preferència. Per tant, no podem posar un número de participants totals, però cal tenir present que l’espai té una capacitat d’uns 15-20 nens/es jugant al mateix moment.  Recomanem l’espai per infants fins els 6 anys. Això no vol dir, que un nen/a de més anys no pugui gaudir, però en aquest cas, per edats més grans recomanaríem altres activitats com recull de jocs, gimcanes…

Puc contractar alguna zona sense l'espai LUDORIALLES?

No, les zones no són activitats principals són complements de l’espai LUDORIALLES. Podeu afegir tantes zones com vulgueu, però sempre contractant espai LUDORIALLES.

També us pot interessar per a la vostra festa aniversari o celebració…

Back To Top